Améus reklam

Vi är ett jämtländskt företag som snöat in på reklam.

Vi hjälper våra kunder med allt från den egna profilen till deras presentreklam och fordonsdekor. Idag så har vi byggt upp ett väl beprövat kontaktnät och om vi inte har maskinerna själva så har vi leverantörer som hjälper oss – allt för att du som kund smidigt ska kunna vända dig till oss som din leverantör av all reklam.

Fordonsdekor

Låt dina fordon synas

Ditt fordon är en mycket billig och effektiv reklampelare. Vi dekorer allt ifrån bilar, släpvagnar, lastbilar till järnvägsvagnar, flygplan och båtar. Vi erbjuder ett brett urval av alternativ från enklare texter till heldekorerade fordon med fyrfärgsbilder.

Dekoren tillverkas i vinylfolie som dataskärs eller fyrfärgsprintas snabbt och effektivt med mycket hög precision. Om det behövs kan vi lämna upp till 12 års garanti på arbetet.

Skyltar

Vi hjälper dig med allt från de första skisserna till montering av den färdiga skylten.

Du har ett brett sortiment att välja ur med skyltar för alla tillfällen i olika prislägen. Vanliga tekniker idag är skyltar med dataskuren vinylfolie vilket ger en oöverträffad hållbarhet och dessa kan du till exempel få på en pulverlackerad plåt eller som en ljuslåda för ökad effekt i mörker. Vi kan även trycka fyrfärgsbilder och monterar på din skylt.

Till slut så kan vi även erbjuda diod- och neonskyltar i olika profiler, dessa kostar lite mer i inköp men har då mycket låga driftkostnader så på sikt blir de ett ekonomiskt alternativ.

Skyddsfolie

Skydda utsatta ytor på ditt fordon

Stenskottsskydd är en genomskinlig tjockare folie som man lägger på utsatta ställen för att skydda bilens lack/glas. Vanliga ställen att skydda är front, framskärmar, huv, insteg, lyktor, extraljus och vid bagageluckan.

DIGITALPRINT

och storformat

Det är idag möjligt att trycka bilder av nästan obegränsad storlek och använda dessa både inom- och utomhus på skyltar, rollups, bilar, affischer, vepor, dekaler m.m. Här kan man verkligen få utlopp för sin fantasi och skapa effektfulla alster för effektiv kommunikation.

Formgivning & trycksaker

Från idé till trycksak

I vår ateljé flödar kreativiteten och vi skapar original för en mängd olika trycksaker, allt ifrån visitkort och reklamblad till årsredovisningar och exklusivare kataloger med fyrfärgstryck. Vi hjälper dig med hela produktionskedjan från de första idéskisserna till den färdiga trycksaken som levereras från tryckeriet.

Textil

Profilkläder & accessoarer

Inom området textil finns det mycket att välja på. Allt från snygga kepsar med brodyr till T-shirt, jackor, byxor, frotté och väskor med eller utan ditt företags reklamtryck. Vi arbetar som återförsäljare till flera av marknadens ledande textilgrossister så du har alla möjligheter att hitta något som passar just dig både vad det gäller pris och kvalité.

Kataloger

Presentreklam

Vi är ett jämtländskt företag som snöat in på reklam.

Vi har ett stort sortiment av olika present- och reklamartiklar. Här hittar du allt från billiga kampanjprodukter till exklusivare give-aways eller sommarpresenten och julklappen åt personalen. Våra inköp sker från pålitliga fabriker i bl.a. fjärran östern, Tyskland och Italien vilket ger dig som kund bra produkter till ett ofta uppskattat pris. Pennor av hög kvaité till rätt pris är en av våra storsäljare.

Säg hej!Du är välkommen att ringa oss

Améus reklam
063 77 88 77
atelje@ameus.se

Ringvägen 2
831 34 Östersund

Peppe Håkansson
0703 77 88 78
peppe@ameus.se

Dan Korndahl
0703 77 88 71
dan@ameus.se

eller skicka e-post

Dit meddelande har blivit skickat! Tack för att du kontaktat oss.